Sportief

Wandelen
Wandelen en fietsen zonder dat u een mens tegenkomt. Er zijn in de directe omgeving van Serre Long talrijke wandelingen en fietsroutes uitgezet. De bruggetjes, die u leiden over de beekjes, zijn vaak nog uit de Romeinse tijd. Via een bergpad loopt u in een klein uur naar La Garde Freinet. Of starten vanuit La Garde Freinet en van daaruit wandelingen maken naar het oude fort of naar het kruis-beeld.

Fietsen
Genieten van de natuur kan ook op de mountainbike. De wisselende steilheid in het gebied is een fysieke uitdaging. Er zijn talloze mogelijkheden voor het maken van relatief ontspannende tot sportief uitdagende tochten.

http://la-garde-freinet-tourisme.fr/les-randonnees/ 
http://la-garde-freinet-tourisme.fr/les-parcours-vtt-a-la-garde-freinet/

Met de ‘gewone’ racefiets kunt u tochten maken door rustige landschappen terwijl u door de typische dorpjes van de Haut Var rijdt. Meer noordelijk komt het echt klimwerk.
In uw huisje treft u kaarten met diverse uitgestippelde wandel- en fietsroutes.

Golfen
De omgeving van Serre Long zal ook golfers aanspreken. Maar liefst 32 golfbanen liggen er in de Provençe/Côte d’Azur.
In de directe omgeving van Serre Long noemen we: Grimaud ‘Beauvallon Golf’ (tel: 00-33-494-961698), of in Saint Maxime ‘Saint Maxime Golf’ (tel 00-33-494-550202) of in Brignoles ‘Barbaroux Golf’ (www.barbaroux.com).

 

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Powered by cmsimple-xh.org

Inloggen