Gastenboek

Wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd Sietske, wat een werk zit erin! Heerlijk hier, echt genieten! Ook Noa en Fe vinden het helemaal fantastisch! Bart ligt nu in t zwembad, brrr niks voor mij.. Ik lekker aan t lezen op t lager gelegen terras. Er is erg veel wind en hier wat minder. Gister onderweg behoorlijk veel regen, maar hoe zuidelijker hoe zonniger en warmer :-)! Vanmorgen naar puce net na grimaud en de locale markt in la garde freinet geweest, erg leuk. Vanmiddag lekker bij t huis, de mannen net de fietsen tevoorschijn gehaald....Er is hier zoveel leuks te doen, een week is te kort! Is het huis per zaterdag meteen weer verhuurd of kunnen we heel toevallig nog 1 extra nachtje bijboeken!? 
Liefs vanaf Serrelong, Bart, Sanne en Noa en Fe (viervoeter)
(Pluche Royal april 2016)

Hoi Sietske,
We zijn net terug van ons verblijf in Panorama. We hebben het heerlijk gehad en genoten van het prachtige uitzicht vanuit het huisje en vanaf het terras. Hoewel het huisje klein is, is er toch alles aanwezig en je leeft toch hoofdzakelijk buiten. Ik vond het eigenlijk wel knus als je altijd thuis in zulke grote kamers vertoeft. Je hebt het gezellig ingericht. Dus het was echt een huisje naar onze smaak. Het voordeel vond ik ook, dat het wat afgelegen lag en je niet zo boven op elkaar zat. De enige opmerkingen, die ik nog heb is dat ik de bedden slecht vond. Ik heb een heel slechte rug en dat wordt er dan niet beter op. Ik begreep overigens, dat jullie al bezig waren die te vervangen. Dat lijkt me een goed idee. De slechte weg ernaartoe vond ik ook wel een beetje bezwaar. Je moet zo goed opletten, dat je niet met de bodem van de auto de stenige grond raakt. Dus enigszins zigzaggen. Maar daar ben ik wel goed in.
Wat hebben jullie dat overigens fantastisch geregeld met die beheerders. Jan en Yvonne waren zeer attent en ontzettend aardig.  Ik vind het wel een enorme onderneming van jullie daar, als je daar niet woont. We hebben mijn zus en zwager bezocht in hun nieuwe onderkomen. Een schitterend huis. Ik was blij te zien dat ze daar zo mooi zitten. Hartelijke groeten, ook aan Piet,
Tineke Gerrits
(Panorama, september 2016)

Beste Siets & Piet en Joke & Peter,
Dat drie weken zo snel kunnen voorbij zijn, verwondert ons elk jaar opnieuw. ’t Was een deugddoende*, luie, ‘niks moet alles mag’ vakantie.
We hebben ervan genoten. Hopelijk zien we mekaar volgende jaar terug. Bedankt voor de hulp (assistentie, uit de nood helpen….) tijdens de auto panne. Sietske, je mag ons voor dezelfde periode weer in je ‘grote boek’ noteren. Heel graag. Dikke kus en dank voor alles, Herman en Mieke
(Panorama, juli 2016)
(*deugddoende: Vlaamse uitdrukking. Komt van ‘iets wat deugd doet’, ‘aangenaam’, ‘plezierig’)

Vol verwachting begonnen we aan het allerlaatste stukje van onze reisweg. Een zanderige oprit die ons naar ons vakantieparadijs zou brengen. Na een vijftal minuten voelde ik een licht gevoel van paniek opborrelen. Hoe lang kan een oprit zijn?? Na elk nieuw bochtje steeg de spanning. En toen zag ik ze….de beelden uit: ‘Red mijn vakantie’. Nietsvermoedende brave burgers die met hun zuurverdiende centjes online een vakantie boeken, om dan uiteindelijk in een nachtmerrie te belanden. En nog een bochtje…niks….weer een bochtje…adem inhouden….niks. Achter de volgende bocht staat er vast een bordje: ‘ha ha, gefopt’. En opeens, alsof ze het voelden, zetten de hondjes zich recht en begonnen te kwispelen. Ik keek even achterom om ze over hun bol te aaien en toen ik mijn blik weer naar voren richtte……oef. Een huisje en een man met een kindje op de arm, die zei: “Daar is de parking”. Een warm ontvangst van Yvonne en Jan. Een zalige week in Pepette en een even zalige week in Panorama lag zomaar achter die lange zandweg. Serre Long: ons vakantieparadijsje. Dank je wel en tot ziens. Lieve groeten, Chris, Johnny, Pebbles en Billie.
(Pepette en Panorama, september 2015)

Hallo Sietske, We zijn inderdaad weer terug in koud en nat Nederland : (. In Zuid Frankrijk was het weer ook niet stralend, maar wel een heerlijke temperatuur en (behalve de eerste dag) droog. De laatste dag zelfs stralend mooi weer. We hebben het heerlijk gehad. Veel stadjes bezocht (Izzy steeds mee) en dat was erg leuk en ging prima. Huisje Mini is perfect, mooi ingericht, schoon en een feest om er te zijn. We begrepen van de beheerders dat huisje Mini boven mogelijk verbouwd gaat worden. We zijn nu al benieuwd naar het resultaat! Het lijkt ons mooi om ook eens in mei die kant op te gaan, dus je weet maar nooit. Kortom, een heerlijke week gehad en zeker voor herhaling vatbaar! Dank voor de goede zorgen (geldt zeker ook voor de beheerders)! Groetjes, Tineke (en ook Paul en Izzy)
(Mini, september 2015)

Hallo Sietske en Piet, het was weer een geweldige week, dit keer in Panorama, verrassend ruim en comfortabel, efficiënt en sfeervol ingericht, ondanks de 30m2.
We hebben kennis gemaakt met de andere beheerders, Jan en Yvonne, die ons net als Richard en Eva (die we ook nog gezien hebben), uitermate prettig hebben ontvangen en alles prima verzorgd hebben. Tja... wat kunnen we hier nog aan toevoegen?. het weer,? dat was prima, het Domaine en zwembad? ook prima. Kortom Panorama en Serre Long, the place to be!
groeten Elly, Rob en Bo (onze labrador, die het weer uitstekend naar haar zin had)
(Panorama, september 2015)

Genoten op dit heerlijke plekje. Een fijn huisje, prachtig uitzicht. Mooie omgeving. Heerlijk om de zon elke ochtend op te zien komen achter de bergen. Tot ziens, groetjes Magchiel, Stella, Siena, Mast en Raff
(Pluche Royal, september 2016)

Voor de 2e keer in Serre Long. Nu in Panorama. Wat een heerlijk huis, zowel binnen als buiten. De avonden en ochtenden zijn zoals ze altijd moeten zijn: rustig, aangename temperatuur en heel veel sterren. We hebben genoten! Alweer! Vorig jaar in Pepette, nu hier. Dank aan de gardiens en aan Sietske (en Piet). Ook voor de aardige extra opmerkingen op de reservering.
A bientot! Elly, Rob en Bo
NB Onze zoon Pim en vriendin zijn nog eventjes langs geweest. Noor was verrukt en verrast.
(Panorama, september 2015)

Hoi Sietske en Piet, Wij zijn aan het genieten van onze laatste uurtjes op Serre Long. Helaas moeten wij morgen afscheid nemen van dit pareltje!!
Wat hebben wij met z'n allen genoten van deze fantastische plek en eveneens fantastische accommodatie. We werden er bij aankomst bijna letterlijk stil van. Wauw.
Ook nog de complimenten voor het beheerders echtpaar, wat een lieve mensen.
Dank dat we hier hebben mogen verblijven!! Hanneke, Erik en kids
(Pluche Royal, augustus 2015)

Drie geweldige weken in Pepette gehad. Genoten van het uitzicht, de rust en de omliggende dorpjes. Heel veel ‘puces’ (vlooienmarkten) en ‘brocante’ marktjes bezocht. Veel gescoord! Als alles maar in de auto past. Eva & Richard zijn fantastisch. Een lampje kapot, een gezellig babbeltje: Ze staan altijd voor ons klaar. We komen zeker terug. Hopelijk is het dan iets koeler. Want pffff wat was het warm. Het zwembad bood heerlijke verkoeling. Lieve groet, Tom, Wichert & Els.
(Pepette, augustus 2015)

Dag Sietske en Piet, dag Eva & Richard. Serre Long is zien en terugkomen. Sinds 1982 komen we onafgebroken naar deze oase voor rust en mooie natuur. Herman
En als we gezond blijven, gaan we dat nog heel lang doen. Veerle
(Panorama, augustus 2015)

Lieve mensen, Ook wij hebben twee heerlijke weken gehad op Serre Long. Dit huisje is perfect: knus, gezellig en midden in de natuur. Wat een rust en privacy en wat een prachtig uitzicht. Fijn dat aan alles is gedacht. Fijne bedden, lekkere stoelen, complete keuken, top! Wij hebben vooral genoten van:
De vroege koele ochtenden, als zelfs de krekels nog stil zijn. Samen ontbijten alsof je met z’n tweetjes in het bos zit.
Lekker hardlopen in de heuvels tussen de vlinders.
Boekje lezen en je tussendoor vergapen aan het mooie uitzicht.
Heerlijk relaxen aan het zwembad.
Een mooi stadje bezoeken: Tour Tour, Cotignac, en St Tropez (met de boot vanuit St Maxime) zijn vooral heel leuk en mooi.
Lekker naar het strand. Wij vonden de Baie de Cavallaire leuk. Vrij rustig en breed zandstrand.
Elkaar!
Richard & Eva bedankt voor de hartelijke ontvangst, de goede zorgen en de gezelligheid.
Sietske, bedankt voor het leuke contact waardoor wij er vooraf al een heel blij gevoel over hadden.
Groetjes, Victor & Traudie
(Panorama, juli 2015)

Een hele mooie plek in de Provence. Geweldig mooi huisje met werkelijk alles erop en eraan. Zeer verzorgd. Heerlijk zwembad. Geweldige service van Richard & Eva. Kwaliteit.
Een tja…..de toegangsweg. Gelukkig rijden we met een C5. Blij dat we zijn geweest! Het wordt een: XXXXX. Warme groeten, Steven, Beatrijs, Benjamin en Anna.
(Pluche Royal, juli 2015)

‘Leven als een God in Frankrijk’. Heerlijke plek, alles klopt en niets ontbreekt. Wij hebben Serre Long in ons hart gesloten. Tot een volgende keer en dank voor alles. Veel liefs, Ramses, Suzanne, Juliette en Isabella.
(Pluche Royal, juli 2015)

Laatste avondmaal op jullie berg. Zich op de Plaines des Maures, ondergaande zon….reflecties op het water en reflecties op een vakantie op een droomlocatie. Begonnen drie jaar geleden, Panorama. Nu Pepette…..
Wij komen ooit terug, voor een ongedwongen vakantie, waar jezelf het ritme bepaald. Dank je wel voor de goede zorgen Richard & Eva. Kim, Stéphane, Lander en kleine Sterre.
(Pepette, juli 2015)

Hoe snel kan een week voorbij gaan? We hebben het enorm getroffen. Prachtig weer in een meer dan comfortabel onderkomen. We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut. Meer dan het aanbevelen waard en dat zullen we dan ook zeker doen! Joke & Peter, bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens. John & Merel
(Pepette, juni 2015)

Zo, dat was alweer de laatste avond. Wat hebben we genoten de hele week! Prachtig huis, mooi weer, lieve beheerders, allemaal fantastisch geregeld! Misschien tot volgend jaar? Leuke combinatie met het EK voetbal in Frankrijk! Patrick en Loes
(Mini, mei 2015)

We genieten van jullie zeer smaakvol ingerichte ‘petit chateau Panorama’ . De eerste dagen was het weer matig, maar nu is er volop zon. De zwembadtemperatuur gaat elke dag met een halve graad omhoog. Van 19, naar nu 22,3 graden. Veel lezen - en na acht dagen wandelingen – gewoon lui. Prima oord. Tot spoedig. Marjo en Jaap
(Panorama, mei 2015)

In Augustus van de zomer van 2014, hebben we een week doorgebracht op Serre Long, na enig zoeken (hetgeen niet lag aan de routebeschrijving) reden we de berg op waar aan het einde van het zandpad de entree van serre long zich bevindt. De eerste impressie was geweldig, evenals de hartelijke ontvangst van de beheerders.
Wij hadden de met veel smaak ingerichte Pepette, met een groot terras, waar het
heerlijk vertoeven is.
Onze beide zoons verbleven in Pluis, ook smaakvol ingericht en voorzien
van alles wat een mens nodig heeft.
Het Domaine zelf is zo groot, dat niemand last van elkaar heeft, onze labrador Bo, had het ook uitstekend naar haar zin. Goed onderhouden, schoon en veel plekken waar je van het uitzicht kan genieten.
Ondanks de volledige bezetting was er bij het grote en geweldig gelegen
zwembad, nooit gebrek aan ligbedden of overlast. Wij hadden onze zoons (van 22 en 25) gewaarschuwd voor de rust, en de afwezigheid van entertainment, die jongens van die leeftijd wellicht zouden willen. Zij vonden de rust, het landgoed en het verblijf geweldig. Als iemand een week "quality time" zoekt, is Serre Long van harte aan te bevelen. Niet al te ver van St.Tropez, Grimaud en de stranden. Voor de zaterdagmarkt in St.Tropez, wel vroeg opstaan en op tijd gaan rijden.
Kortom het was een week, waar we het nu nog vaak over hebben, we komen
zeker nog terug. Dank aan Sietske (en de beheerders) voor de gastvrijheid.
Elly, Rob, Pim en Guus Minderman (en Bo)
(Pepette, augustus 2014)

Dit jaar voor de tweede keer heerlijk twee weken in Pepette verbleven. We hebben weer heel erg genoten van het prachtige huis en de omgeving. Dank voor alle goede zorgen. Els, Wichert en Tom.
(Pepette, augustus 2014)

Voor de tweede maal verbleven we op Serre Long, een stukje paradijs op aarde, hoog gelegen in het Massif des Maures. Fijn toegekomen bij beheerders Joke&Peter, die het domein prachtig onderhouden. Ook het weerzien met Herman, de timmerman, was leuk. Serre Long is een parel, we zagen de natuur in de paasvakantie exploderen; knoppen werden lichtgroene parels, de enorme rijke plantengroei, de prachtige kurkeiken. Ogen tekort om dit alles te aanschouwen.
We bezochten het kartuizenklooster van ‘La Verne’. Niet twijfelen, gewoon gaan bezoeken. Opgesloten hoog in het Massif des Maures, dichtbij Collobieres. Fantastisch om ernaar toe te fietsen, voor de liefhebbers. Verder was Nice opnieuw niet te missen. Was de markt in St Tropez leuk en voor de parfumfanaten was Grasse zeker niet te missen. Met de drie kleine kindjes is het strand van Port Grimaud heel gezellig. Je kan aan het strand lekker eten, wat zwemmen…., maar voor dit laatste hoef je Serre Long niet te verlaten.
Verder zijn de stranden betoverend tussen Cavalaire en Le Lavandou. Ook Bormes was heel mooi. Onze tien dagen waren opnieuw veel te kort maar we hebben er intens van genoten en we weten nu al, we komen heel graag terug naar deze plek, de betoverend mooie berg van Serre Long, waar we dit keer konden kennismaken met Sietske en de hondenkindjes.
Sietske en Piet zorgen er samen met de beheerders voor dat elke vakantieganger zich hierin de hemel voelt en daar zijn we hen heel dankbaar voor. Voor elk van jullie ‘all the best’. Ilse, Rik, Wout, Lien en Leontien uit Belgie
(Pluche Royal, april 2014)

Ik zou willen dat ik een zwijntje was. Dan zou ik iedere dag op Serre Long willen zijn. Overdag in de bossen, weggedoken voor alle levende wezens en ’s nachts dichtbij het zwembad, vlak onder het uitloopveld. Lekker wroeten in de vochtige aarde op zoek naar allerlei heerlijkheden.
Wat hebben wij genoten van deze week op deze plek ‘Panorama’. Gastechtpaar Eva & Richard allervriendelijkst, stonden voor ons klaar. De hele dag aan het werk (Richard) en voor het zicht niet aanwezig (Eva) maar altijd voor zorgen klaar. Te gekke ATB’s, Piet!
We zagen iedere avond een prachtige zonsondergang op Puck’s bankje. Elke keer anders.
We hoeven hier niets, maar hebben alles. Het heerlijke zwembad, de mooie panorama’s, de tafeltennistafel en jeu de boules baan. We zijn geheel onthaast door alle rust en het heerlijke klimaat. Het was hier elke avond een feest om een heerlijke maaltijd te maken. We raken niet uitgeschreven. Serre Long heeft smaak en smoel.
Sietske en Piet, dank voor het verzetten van gasten, zodat Ben & Wilma en wij van Pluis en Panorama gebruik konden maken.
Allerliefste groeten, we komen heel graag weer! Ab & Joke en Ben & Wilma
(Panorama, augustus 2014)

Op de valreep nog even hoe geweldig we het weer gehad hebben. Met veel moeite gaan we weg. Het is weer losscheuren van deze unieke plek. En dan het weer, dat was uniek. De laatste week boven de 30 graden. Dus veel het zwembad in. En weer een gouden koppel die klaarstaan als het nodig is. Hoe vind je ze Siets?! We hopen hier volgend jaar bij leven en welzijn weer te zijn, laatste week mei en twee weken juni. Pepette is ideaal, dagelijks genoten van de vergezichten. Alles zag er voortreffelijk en verzorgd uit. Iedere avond hadden we twee zwijntjes onder het terras, aten de bessen van de moerbeiboom. Ook de vos liet zich zien. Met veel fijne herinneringen en zeer uitgerust vertrokken Jan en ik. Els & Jan
(Pepette, mei/juni 2014

Beste Sietske & Piet, Nu (eind oktober 2013) de herfst echt goed is neergedaald, het vele regenwater haar weg zoekt naar sloten & plassen dwalen onze gedachten al snel af naar die eindeloos mooie zomeravonden op Domaine Serre Long. Van het heerlijke zwembad en het prachtige mini & pluis tot de ‘citroen traction avant’, en het fenomenale uitzicht, Serre Long heeft ons ontzettend verwend. Onze fauve de Bretagne hadden we thuis gelaten .. maar, wie weet .. !
Merci! Familie van Beek (Peter, Leonie, Hanna, Coen & Saar.
(augustus 2013)

Beste Sietske en Piet, Eerst en vooral willen we jullie feliciteren met jullie schitterende domein.
Het is hier echt prachtig. Het domein is mooi verzorgd en de huisjes gezellig ingericht. Het ruime zwembad zorgt voor een verfrissende duik.
Via deze weg willen we ook nog meegeven dat Eva en Richard heel aardige mensen zijn waar we ook steun aan hadden tijdens onze valse start.
Met vriendelijke groeten, Yves, Kaat, Toon en Sien
(De tijdelijke bewoners van Pepette; augustus 2013)

Beste Sietske en Piet, wij zijn weer terug in Enschede. Het komt met bakken uit de lucht!
Namens ons alle vier wil ik jullie bedanken voor de geslaagde vakantie. Dat was vooral te danken aan het mooie huis, de prachtige omgeving en niet te vergeten de geweldige ontvangst ( en tijdens de rest van het verblijf) van de beheerders! De hondjes hebben genoten, het was heerlijk! Ik zal nog vaak terug denken aan deze bijzondere plek. Graag tot ziens! Groeten van ons en een poot van Sam Jip en Joop!
(augustus/september 2013)

Hoi Sietske en Piet, De complimenten jullie kant op, want jeetje wat hebben jullie er juweeltjes van gemaakt. Ik heb met verbazing staan bewonderen hoe jullie met haakse tegels de badkamer zo mooi betegeld hebben, want er is geen muur haaks en het moet toch aansluiten. wat een werk zeg. Ook de rest van het huis is met grote zorg ingericht. Dat zie je aan de schilderijen, kussens en hoe alles zo mooi bij elkaar past.
En de keuken. Zo compleet. Echt super!!!!!
Bij aankomst voelde we ons direct thuis, we werden door de beheerders zo hartelijk ontvangen en rond geleid echt schatten zijn dat. Twee bezige bijen die onzichtbaar aanwezig waren.
Van het zwembad het uitzicht en de rust hebben we genoten. Na acht dagen waren we compleet ontstrest en hadden we weer energie voor 10.
Ook de kinderen hebben genoten, met een kleine maar, want het was voor hun toch wel heeel erg ver bij de bewoonde wereld vandaan. Namens ons allen, willen wij jullie heel erg bedanken voor de fantastische vakantie!!! En mochten we weer eens naar het zuiden afreizen, dan denken we zeker weer aan Serre Long.
Met vriendelijke groeten, Wouter, Jolanda, Bas, Sanne en Jeffrey
(augustus 2013)

Wat een heerlijke week op Serre Long. De plek, het uitzicht, de rust en het volledig uitgeruste appartement. Wat een luxe! Boven verwachting. Dat we hier arriveerden, voelden we ons direct welkom. De koffie staat altijd klaar, Sietske, mochten jullie (bij Piet Post) in Castricum zijn. Bedankt en hartelijke groet, Jan & Annemieke
(Pepette, juli 2013)

Beste gardiens, Siets & Piet, Sam en Atje. Reeds voor de achtste maal op rij, met onze 2-kes, genieten van…

  • De rust, de stilte, de natuur,..
  • Af en toe een uitstapje, gezellige marktjes,….
  • Lekker eten en lekkere wijntjes…
  • Heerlijk helder zwemwater…
  • Petanque en tafeltennis (zelfs in de wind)
  • Mekaar

De batterijen zijn weer opgeladen, dank voor alles, het wijntje en het hartelijk welkom. Hopelijk tot volgend jaar. Herman & Mieke
(Panorama, juni 2013)

Jan had mij veel verteld en laten zien over Serre Long. Toen hij voorstelde erheen te gaan, was ik meteen enthousiast. We kwamen in de stromende regen aan.
Bij aankomst op het terrein en binnenkomst van het appartement, wist ik niet wat ik zag. Dit overtrof alles. Wat een sfeer en alles zo verzorgd, netjes, smaakvol en dan het ‘welkom Els & Jan’ bij de deur. Ik voelde me er direct zeer thuis. Mijn complimenten Sietske zo als alles is ingericht. En zo’n bijzonder aardig beheerders-echtpaar, gouden mensen.
Het terrein vind ik geweldig, zo natuurlijk gelaten en ook verzorgd. Genoot van alle wilde bloemen. Het zwembad zag er prachtig uit. De laatste week was de temperatuur zo dat we er in konden zwemmen. Ik heb me hier los moeten scheuren. Het was een geweldige vakantie voor Jan en mij en ik hoop er weer terug te komen. Jammer nog geen kennis met je gemaakt te hebben, Sietske. Misschien in Nederland? Heel veel dank. Els & Jan
(Pepette, mei/juni 2013)

Beste Sietske, Zaterdag zijn wij teruggekeerd van onze (veel te korte) vakantie/huwelijksreis in jullie geweldig paradijsje.
We wilden even laten weten dat we het bijzonder goed naar ons zin hebben gehad. Het huis (met alles erop en eraan), de plek, de natuur en zelfs het weer waren fantastisch! Wij hadden ons geen betere huwelijksreis kunnen voorstellen, daar hoef je echt niet ver voor te reizen dus.
De laatste nacht hebben wij nog even bezoek gehad van Brigitte (de huispoes). Zij was kennelijk naar binnen geslopen en had zich verstopt. Midden in de nacht kwam ze vrolijk over ons bed (en over mijn arm) wandelen. Het was een aparte maar komische gewaarwording. Gelukkig hebben we zelf ook katten en zijn we er gek op, dus we konden er wel om lachen. De rest van de nacht had ze zich weer verstopt en ’s morgens kwam ze lekker uitgeslapen de trap af en vertrok zonder ons even te bedanken We hebben voor deze gast geen extra toeristenbelasting betaald.
Wij zullen jullie domaine zeker aan anderen aanprijzen en wie weet komen we zelf ook nog wel eens terug!
Met vriendelijke groet, Martine en Klaas
(mei 2013)

Beste Piet & Sietske, Wat hebben wij genoten van onze vakantie in Domaine Serre Long. De smaakvolle inrichtingen, de prachtige uitzichten, de gastvrije beheerders. Het was geweldig en heel erg gezellig om daar met Gerard & Anita te verblijven. Dank ook voor de stoel in de douche. Kortom: Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Dank jullie wel voor alles. Groetjes Peter & Ada.
(mei 2013)
Lieve Siets & Piet, Het was allemaal weer geweldig. Pepette met het prachtige uitzicht, de mooie natuur. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. Peter kon het terrein met het golfkarretje heel goed bekijken. Kortom, heel veel dank voor alle gastvrijheid. Groet, Gerard en Anita
(mei 2013)

Beste Sietske, Wij zijn gisteren terug gekomen van jullie prachtige plek (huisje Panorama)! Wat hebben wij het heerlijk gehad! We hebben best goed weer gehad, vooral de laatste week was helemaal prima. Voor Floris is het een waar paradijs. Hij heeft 2 weken lang los kunnen lopen en niet achter het wild aangezeten. Wij hebben heerlijk kunnen genieten van de rust en de natuur. Het huisje (Panorama) was geweldig en het uitzicht ook. Regelmatig hebben we op de bank van tante Puck gezeten om van de zonsondergang te genieten. Kortom, een hele geslaagde vakantie. Dit was wat ons betreft zeker niet de laatste keer dat we op Serre Long zijn geweest. Stiekem hopen we alweer op volgend voorjaar.....De ontvangst was prima, gastvrij en hartelijk. Helaas, morgen roept “de plicht” weer. Met vriendelijke groet, Iko en Trudy ( en een poot van Floris)
(mei 2013)

Een heerlijk weekje (in Mini) doorgebracht op jullie Serre Long. Het is een bijzondere plek en wat een mooie huisjes, alles perfect in orde. Heel veel plezier en succes ermee. Liefs & Groeten, Gert & Marjan Post en Juultje (de viervoeter)
(september 2012)

We hebben genoten van alles; het prachtige zwembad, het indrukwekkende domein, het fantastische huisje (Mini), en de geweldige inrichting. We komen graag nog een keer terug. Martin, Saskia, Julia, Thirza & Morris Jacbos
(juli/augustus 2012)

We vonden het allemaal superleuk op Serre Long en zijn tijd tekort gekomen. Het huisje (Pluche Royal) was heel gezellig en goed verzorgd. Top. Lotte van der Meij
(augustus 2012)

Wat een heerlijke plek om de vakantie door te brengen. Een week is veel te kort. We hadden nog veel meer willen zien en doen. We hebben er bijzonder van genoten. Het huis Pluche Royal is een huis waar je in kan wonen; het terras is verrukkelijk, van het zwembad hebben we veel gebruik gemaakt vanwege het zeer warme weer. En als je daarin zwemt, waan je je ‘God in Frankrijk’. We hebben ons zeer thuis gevoeld boven op deze berg! Bedankt voor de goede zorgen (alles is in het huisje, we hebben niets gemist). We hebben gezien dat er veel zorg aan is besteed (bijvoorbeeld de zorgvuldige en perfecte routebeschrijving). We komen alle vier graag terug!
Hartelijke groeten van Rik, Jet, Derk en Lotte Sybesma-van der Meij
(augustus 2012)

Hoi Piet en Sietske,
Afgelopen zomer hebben wij weer een geweldige vakantie gehad op Serre Long, een superplek om vakantie te vieren.
Mooi huisje, heerlijk weer, leuke mensen ontmoet en dat prachtige uitzicht!
Toch gaan we, na drie jaar, weer verder kijken en een ander gebied/land bezoeken.
Bedankt voor de gastvrijheid, we komen in de toekomst zeker terug.
Hartelijke groeten,
André, Simone, Noël, Jonah en Luka Homma.
(juli 2012)

Beste Sietske, zojuist wakker geworden zit ik hier op het terras van Pluche Royal met een
kopje koffie te genieten van een fantastisch uitzicht en de heerlijke rust om mij heen.
Dit is vakantie! Wij hebben het geweldig naar ons zin in Serre Long en voelen ons de koning
te rijk in Pluche Royal. Helaas is ons verblijf hier slechts tijdelijk en vertrekken wij volgende
week weer naar Nederland. Wij zijn vastbesloten hier terug te komen volgend jaar. Groeten van de familie Marsden-Guffens
(augustus 2012)

Onze vakantie zit er weer op. Wil je bij deze laten weten dat de 2 weken op serre Long ons heel goed is bevallen. Wat een mooi stekje hebben jullie daar, en alles ziet er zo mooi uit.
Mijn complimenten zoals de inrichting van de huisjes zo mooi is gedaan.
De huisjes zijn prachtig, het uitzicht mooi en het zwembad een luxe.
Het ontvangst door Peter en Joke was super en nog bedankt voor de fles wijn. ( was lekker)
We zullen zeker pr voor Serre Long maken. Wij willen zeker nog een keer komen in de toekomst.
Met vriendelijke groet, Kees en Thea Dijkshoorn
(juli 2012)

Wat hebben jullie een prachtig domaine zeg!!!!!!
We hebben prima genoten op Domaine Serre Long en natuurlijk ook van de omgeving. Eén ding staat vast; wij komen zeker nog een keer terug. We weten niet wanneer maar dat we terugkomen is een feit. Pluche Royal
(Juli 2011)

Sietske, Het was in één woord geweldig. We hebben er van genoten en zijn zeker van plan terug te komen. Wat een unieke stek. Paul & Ingrid
(Juli 2011)

Onze vakantie zit erop en het was geweldig. Heerlijk ruim en schoon huis, veel zon en een prachtige omgeving ! Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad en met de vriendjes/vriendinnen. We zijn nog nooit twee keer naar de zelfde bestemming geweest maar dat gaan we nu toch proberen. Jullie kunnen ons (als het mogelijk is) al op de lijst voor 2012 zetten. Familie Verbart
(juli 2011)

Heerlijk na twee jaar opnieuw de vertrouwde grond en geur van Serre Long te ervaren. Wel met een totaal nieuwe ervaring: Nog nooit zo’n onweer en lekkage meegemaakt . Gelukkig daarna al snel weer het vertrouwde weer, de vertrouwde wandeling naar La Gardi, de rust, het zwembad, kortom genieten. Ook zus Henriette deelgenoot gemaakt; ze heeft genoten, Een hartelijk en gezellig weerzien met Piet en Siets. Vakantie zoals we ons dat hadden gewenst en voorgesteld. Liefs Hajo en Karin.
(Juni 2011)

Wat was het een prachtige week. Volop zon, een verfrissende mistral en een heerlijke temperatuur. Het water in het zwembad was wel fris, maar heeft Jan er niet van weerhouden een paar baantjes te zwemmen. Van ons huisje hebben we volop genoten. Geen tv en andere afleidingen, maar lezen en bijpraten. Voor ons een bijzondere vakantie. Wij verwachtten eind juli, begin augustus ons 1e kindje. We zullen jullie zodra de kleine geboren is een kaartje/foto sturen. Bedankt voor alles. De eerste kennismaking met Serre Long is ons zeer goed bevallen. Succes met alle plannen en wensen, Lieve groeten, Jan en Esther. PS heerlijk geluncht en gedineerd bij de Kiosque.
(Mei 2011)

We hebben ‘Pano’ in ons hart gesloten. Knus, smaakvol en comfortabel. Genoten op de top van de berg van de heerlijke, schone lucht.
En van alle soorten weer: wind, zon, regen en de steeds veranderende lichten. De luwte van het zwembad is een oase. De oprit even een avontuur, maar dat went snel. Hartelijke ontvangen en wegwijs gemaakt door Leo & Louise. We komen graag nog eens terug op Serre Long op deze prachtige verzorgde plek. Hartelijke dank voor dit alles. Ad en Adri
(April 2011)

Wat hebben wij genoten van dit ideale plekje onder deze bijzondere omstandigheden.
Wandelen, fietsen, zonnen voor de ontspanning en heerlijke Franse gerechten in de dorpjes.
Even een uitstapje naar St. Tropez, maar daarna weer terug naar Serre Long en genieten van dit ongelooflijk stuk vrije natuur. Gewoon Goddelijk.
Hoop dat jullie er nog lang van mogen genieten.
(April 2011)

Wat een schitterende plek. Prachtige views, wolken, wind en soms het lentezonnetje. Nooit woonden we in zo’n leuk huisje. Net een sprookje, maar dan zonder boze wolf.
Groeten en tot weerzien. Wim en Willy
(Maart 2011)

Een heerlijk huisje op een mooie plek. De verbouwingsplannen van keuken en badkamer maken nieuwsgierig en doen verlangen naar een volgende keer in een perfect huisje. Heleen en Theo
(Oktober 2010)

Hallo allemaal,
Elke keer als we Panorama Serre Long verlaten is het een beetje triest; de vakantie is weer voorbij en we laten een heerlijk rustige omgeving achter.
Na 3 jaar achter elkaar, heb je echt het gevoel thuis te komen, en even de drukte van je leven achter je te laten. Dank aan allen die dit paradijsje mogelijk maken en hopelijk tot volgend jaar.
Marina, Philip en Princessje (de viervoeter die het hier super vindt)
(September 2010)

Met een weekje Serre Long zitten we op ons terrasje te genieten van de rode zonsondergang. Het dal kleurt mooi, en de krekels komen tot rust. De lichten van de huizen en de boerderijen in het dal tekenen zich af.
Het was genieten in ‘ons’ appartementje ‘Panorama’. Een prachtig onderkomen, heerlijk!
Voor onze opvolgers, de nieuwe gasten, laat ik een wandelstok achter. Hij staat bij de regenpijp. Hij heeft ons vergezeld op de vele wandelingen over de bergen. ’s Middags genoten we van een verfrissende duik in het zwembad. De gastheer en gastvrouw waren heel vriendelijk. Wij wensen jullie veel succes met Serre Long. Yvonne & Theo
(Augustus 2010)

Woorden schieten ons te kort. Wat een heerlijk paradijsje is het hier. Pappa blij, mamma blij, de kinderen blij. Tot volgend jaar. Familie Crum
(Juli 2010)

Voor de tweede keer een verblijf op Serre Long en wederom heerlijk. De geweldige huizen, heerlijk zwembad, fietsen, leuke dorpjes in de omgeving maken deze vakantie super.
Paul, Annemiek, Jasmijn en Ties
(Juli 2010)

Beste gardiens, beste Siets en Piet,
Zoals elk jaar hebben we weer met volle teugen genoten van deze prachtige plek. Hoe kan het ook anders. Dit is echt wat vakantie moet zijn. We komen graag terug volgend jaar.!!
Nog hartelijke bedankt voor het welkomstwijntje, de horren en alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Dikke dikke kus, hopelijk tot volgend jaar. Herman en Mieke
(Juli 2010)

Beste allemaal, Net als al onze voorgangers hebben wij enorm genoten. Het huisje, de omgeving, het weer; het kan niet beter.
Bedankt en wie weet tot ziens. Bauke en Petra
(Juli 2010)

We komen hier voor de 27ste keer en nog zijn we het niet moe.
Serre Long is in al die jaren heel erg veranderd, maar het blijft een plek waar we ons thuisvoelen. Hartelijke voor de verwelkomingswijn. En nu beginnen we al af te tellen naar ons 28ste verblijf. Bedankt allemaal, bedankt Provence, bedankt krekels, bedankt zon en bedancht aan iedereen die ik vergeten ben… Veerle en Herman
(Juli 2010)

Beste mensen. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Wat een rust, weldadig… en wat een vriendelijk ontvangst. We keren graag nog eens terug. Wietze en Anneke
(Juni 2010)

Een prachtige plek, een indrukwekkende week. Wat een natuurgeweld. Gelukkig voor ons en voor Serre Long, liep het allemaal goed af op wat stroom en water gebrek na en niet te vergeten het zwembad. Wat zal dat veel werk en tijd kosten om dat weer goed bruikbaar te krijgen.
We hebben een prima week gehad en wie weet tot ziens. Jannie en Dick
(Juni 2010)

Als we de Fransen in het dorp moeten geloven, was het de afgelopen periode het slechtste weer sinds 40 jaar. Hadden wij even geluk dat het deze week beter weer werd.
We hebben genoten van een heerlijke week hier boven op de berg. We hebben de omgeving verkend en ook de wandelingen naar het dorp en naar het meer gemaakt.
Het huisje is ons prima bevallen. Na renovatie, zoals dit bij de andere huisjes is gebeurd, zal Mini het mooiste huisje zijn van Serre Long. Een grotere boiler zou dan wel fijn zijn, want met twee kleine mannen was het warme water steeds snel op.
La Garde Freinet is de ideale mix van een oud bergdorp en deze tijd. Veel succes met Serre Long en wie weet tot ziens. Mark, Babette Jort en Reia.
(Mei 2010)

Ruim drie weken op Serre Long (in Panorama en Mini) en we zijn verkocht aan de Provence en jullie berg. Heerlijke accommodaties, alle gewenste comfort, een fantastisch zwembad, uitzichten en zonsondergangen om niet meer te vergeten. En daarnaast werkelijk heel plezierige en behulpzame beheerders
Jullie accommodatie is heerlijk om er niet op uit te gaan, maar ook uitermate geschikt als uitvalsbas= is voor kortere of langere uitstapjes. Naast jullie berg zijn we ook verknocht geraakt aan La Garde Freinet. Effe een terrasje met een krantje, een koffie en een croissantje. Of gewoon lekker uit eten gaan.
(juni 2009)

Es war sehr schön hier bei euch. Das Pluche Royal ist echt toll geworden.
(maart 2008)

Hebben ‘t geweldig gehad in Serre Long, Wat een geweldige locatie en het huisje (Pluche Royal) was ook super! Zwembad was ook heerlijk, eigenlijk alles TOP dus!
(mei 2008)

………… En nog iets, we konden even een kijkje nemen in Pepette. 't Is prachtig gewoon, niet meer te herkennen! Jullie doen dit toch fantastisch hoor. En de aankleding is echt wel heel mooi; zo zou ik wel heel het jaar door kunnen wonen! Felicitaties!
(juli 2008)
We zijn net één dag terug uit Frankrijk. We hadden een heel prettige voorstelling van Serrelong maar we zijn helemaal verkocht. We hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben vooral genoten van de rust en natuur.
Wat heb je ook in het huisje (Pepette) een mooie en goede sfeer gecreëerd.
(augustus 2008)

Thuisgekomen in regenachtig Nederland is wat kil als je net uit Serre Long komt.

Onze vakantie daar was precies wat we ervan verwachtten. Na een aanloop dwars door Frankrijk met 5 hotelnachten en bezoeken aan vrienden, voelde Serre Long aan als thuiskomen. Prima rust en ontspanning gevonden. Mooi weer elke dag. En veel aardige dingen bezocht, waaronder een paar voor het eerst. Hoe bestaat het na al die jaren! En het strand bij Liberty blijft fantastisch!

Ik schrijf je dit ook om je onze positieve verrassing te melden over de veranderingen in Serre Long. Panorama en Pluche Royal zijn echte vakantiehuizen geworden, terwijl het in feite padvindershuisjes waren. Maar ook de positieve veranderingen in servies en comfort in Mini zijn ons niet ontgaan.

We komen graag weer eens terug in 2009 of mogelijk zelfs eerder.
(september 2007)

Inmiddels zijn we nog niet thuis, maar al wel weer op Nederlandse bodem. Ik wilde je nog graag even laten weten dat we zeer hebben genoten van een - helaas wat kort - verblijf op jullie prachtige domein in La Garde Freinet. Zeker voor herhaling vatbaar.
(augustus 2007)

Wij willen jullie even laten weten dat we twee fantastische weken op Domaine Serre Long hebben gehad. We hebben genoten van de rust, de mooie uizichten, het heerlijke weer en de mooie omgeving.
We voelden ons meteen thuis in de sfeervolle huisjes. De kinderen hebben het gezellig gehad in Studio Pluis. Ons huisje Mini is zó smaakvol ingericht! Wat hebben jullie dat geweldig gedaan. We hebben genoten van onze terrassen, maar vooral van het heerlijke zwembad met het adembenemende uitzicht op de vallei. Ook in de omgeving is er zoveel te zien en te doen.
We hebben zo'n geweldige vakantie gehad, dat we overwegen om volgend jaar weer te gaan. Dit zou de eerste keer zijn, dat we twee keer naar dezelfde plek zouden gaan!
(augustus 2007)

"We hebben deze week weer genoten van Mini en jullie domaine. Het was gezellig en goed toeven, ondanks het slechte weer.
We willen graag volgend jaar in de meivakantie weer terug komen! Veel succes het komende seizoen en vooral ook met de uitvoering van al jullie plannen. Serre Long is bijzonder..."
(mei 2007)

“Pluche Royal is werkelijk schitterend!”
(maart 2007)

“Waaw! Was me dat een verrassing het opgeknapte Panoramahuisje te zien.
Jullie hebben er een echt juweeltje van gemaakt!
Ik kan best geloven dat nu iedereen dat huisje wil in tegenstelling tot
vroeger toen het veel vaker leeg bleef”.
(augustus 2006)

“We hebben eigenlijk niet veel tijd nodig gehad om te beslissen... jullie mogen voor ons Panorama weer reserveren. Het was er zaaaalig, zelfs met rolstoel en krukken...”
(juli 2006)

“Wel bedankt voor de dagen dat we hier mochten meemaken. We hebben genoten; het heeft onze natte vakantie in Nederland helemaal goed gemaakt! We wensen jullie veel mooie jaren hier op dit schitterende plekje”.
(oktober 2005)

“We zijn net terug (een uurtje geleden) van het paradijs ‘Serre Long’ en willen jullie bedanken voor de fantastische week op het Domaine. Wat hebben we genoten van de rust, de ruimte, de natuur en alle schoonheid…..”
(juli 2005)

Powered by cmsimple-xh.org

Inloggen